Top Menu

Sneeuwschuivers voor Auto’s (Privé gebruik)

Dé sneeuwschuif voor thuisgebruik ( Privé gebruik ):PathPro2™

Pathpro2-Dacia

De PathPro2™ is de ideale sneeuwschuif voor thuisgebruik. De sneeuwschuif is voorzien van een elektrisch ( 12 volt ) draadloos hefsysteem en van een automatisch draaisysteem. De sneeuwschuif draait automatisch naar de kant waar het meeste sneeuw ligt. Omdat de sneeuwschuif licht is qua gewicht ( 90 kg ) kan  deze goed gebruikt worden op lichtere voertuigen, dus ideaal voor prive gebruik. De Pathpro™ heeft een 2″ voertuigkoppeling, hierdoor is deze te gebruiken op vele voertuigen. De lijst met voertuigkoppelingen wordt regelmatig aangevuld.

PathPro2™ De nieuwste en lichtste sneeuwschuif voor thuisgebruik ( Privé )

  • De PathPro2™ is een robuuste, eenvoudig te gebruiken sneeuwschuiver die is vervaardigd uit staal.
  • De PathPro2™ is ontworpen voor het gebruik op parkeerplaatsen,  fietspaden, lange oprijlanen, een straat schoonvegen (niet geschikt voor de autoweg of snelweg).
  • De PathPro2™ is gemaakt voor montage op kleinere 4×4/4×2 bussen, pick-up’s en SUV’s.

Vraag of deze ploeg geschikt is voor jouw auto !Lichtgewicht en sterk

Het gewicht is rond 90 kg en is daarmee de lichtste sneeuwschuif met elektrische hefbediening. De PathPro2 is voorzien van Auto-Angling, dit is een gepatenteerd systeem wat ervoor zorgt dat de schuif draait naar de zijde met de meeste sneeuw. De PathPro2™ is volgens dezelfde richtlijnen ontworpen als grotere sneeuwschuivers, maar dan voor de kleinere en lichtere voertuigen. Hij is voorzien van extra sterke ribben en kantelveren. De kantelveren zorgen ervoor dat de PathPro2 omklapt als er een obstakel geraakt wordt.

Pathpro-afmetingen

Afwerking

De eisen waaraan sneeuwschuivers moeten voldoen worden steeds hoger.
Een sneeuwschuiver mag bijvoorbeeld de weg niet beschadigen en in woongebieden niet teveel geluid maken. Meyer sneeuwschuivers dragen hieraan bij met een interessante keuze in rubber- en kunststof schraapstrippen met lagere dB-waarden en wegdekbesparende eigenschappen.

Bevestiging

De PathPro2™ sneeuwschuivers worden aan het voertuig bevestigd met een optionele 2″ voertuigadapter(Amerikaanse trekhaak).

Pathpro-2-montage

Video

Downloads