Top Menu

Fiat Ducato bedrijfswagen met sneeuwschuiver

Sneeuwschuivers en zoutstrooiers voor bedrijfswagens.

Fiat Ducato met sneeuwschuiver en zoutstrooier.

Fiat Ducato met sneeuwschuiver en zoutstrooier.

Wij zijn gespecialiseerd in wintermachines voor bedrijfswagens tot 3,5 Ton (3500 kg). Een mooi voorbeeld van zo’n bedrijfswagen waarvoor wij sneeuwschuivers en zoutstrooiers leveren is de Fiat Ducato (Citroën Jumper en Peugeot Boxer zijn dezelfde voertuigen maar van een ander merk). Dé reden dat wij hiervoor de perfecte wintermachines hebben is dat onze sneeuwschuivers lichter zijn dan andere modellen op de markt (<180 kg) en ze extreem goed zijn in het verplaatsen van sneeuw. De zoutstrooiers hebben ook een laag eigen gewicht (<150 kg), zijn daarnaast zeer efficiënt in het strooien en bovendien voorzien van GPS tracking.

De Fiat Ducato met laadbak is een ideaal voertuig voor gladheidsbestrijding. Deze bedrijfswagen is met een regulier (B) rijbewijs te besturen maar heeft desondanks toch een relatief hoog laadvermogen. Hierdoor blijft ook nog eens ca. 1.000 kg laadvermogen over voor een zoutstrooier.

Wij hebben in het najaar van 2017 in onze werkplaats een drietal Fiats opgebouwd met Meyer sneeuwschuivers. Deze worden de komende drie jaar ingezet voor gladheidsbestrijding in Nederland en België.

Heeft u een vraag over een sneeuwschuiver, zoutstrooier of pekelsproeier voor uw bedrijfsvoertuig? Bel dan 085-8768855 of vul onderstaand formulier in.

 

 

Welke zoutstrooier is geschikt voor mijn auto?

Welke zoutstrooier is geschikt voor mijn auto?

 

3 x Fiat Ducato met Meyer Drive Pro sneeuwploeg

3 x Fiat Ducato met Meyer Drive Pro sneeuwploeg

, , , ,

Comments are closed.