Top Menu

Emissievrije zoutstrooier in de milieuzone

Meer bekendheid voor emissievrije gladheidsbestrijding in milieuzones. #tourdegoupil

De Europese norm voor de uitstoot van stikstofoxiden wordt op verschillende plekken in Nederland overschreden. Vele steden kennen inmiddels een milieuzone waar niet meer met CO2 vervuilende voertuigen gereden mag worden.

Wij zien een ontwikkeling in de sterke wens om in de steden zoveel mogelijk elektrische voertuigen in te zetten. Deze elektrische bedrijfsvoertuigen kunnen worden ingezet voor stadsdistributie, onderhoud aan gebouwen, tuinen en parken.

Elektrische bedrijfswagen voor de gladheidsbestrijding

MemoWintermachines en Eco-Mobiliteit hebben een elektrische bedrijfswagen ontwikkeld met een elektrische zoutstrooier voor de gladheidsbestrijding . Deze combinatie bestaat uit een Goupil G4 met een HillTip IceStriker. Met deze combinatie kunt u emissievrij zoutstrooien in de milieuzones. De Goupil G4 elektrische bedrijfswagen heeft een laadvermogen van meer dan 1.000 kg (afhankelijk van het accupakket) waardoor de IceStriker zoutstrooier met prewet (natstrooien) perfect past in de laadbak van deze elektrische bedrijfsauto. Het voertuig heeft een draaicirkel van ca. 3 meter en is maar 1,20 meter breed en kan dus (bijna) overal in de stad komen. De IceStriker zoutstrooier kan worden uitgerust met een haspel en pistol voor het ijsvrij maken van trappen, taluds en rolstoelplatforms. Juist deze eigenschappen maakt de combinatie ideaal voor de gladheidsbestrijding in steden en met name in mileuzones.

Zoutstrooier IceStriker bij Provincie TourdeGoupil Icestriker IceStriker zoutstrooier zoutstrooien bij Albert Hein

 

Demo voertuig op bezoek.

Met deze combinatie bezoeken wij bedrijven en instellingen (#tourdegoupil) om meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden van elektrisch rijden én strooien, emissievrij. De reacties zijn zeer lovend.

Heeft u ook interesse? Laat het ons weten 085-8768855 of via e-mail info@memo-europe.nl.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.