Top Menu

Nieuwe wintermachines seizoen 2019

De nieuwe wintermachines van dit seizoen, veel verbeteringen en nieuwe toepassingen van de bekende wintermachines. Zo worden onze wintermachines van het Finse HillTip steeds beter en breder inzetbaar.

”icestriker750

IceStriker 750

Speciaal voor pickups met een dubbelcabine is de IceStriker 750 ontwikkeld. Deze zoutstrooier past in een kleinere laadbak, zoals de IceStriker 550, alleen is de strooier hoger dan normaal. Hierdoor heeft de IceStriker 750 een inhoud van 750 liter in plaats van 550 liter terwijl hij even veel ruimte in de laadbak inneemt. De uitbreiding van 200 liter is daarnaast ook te plaatsen op uw huidige IceStriker 550.

 

 

”icestrikert;

IceStriker T en SprayStriker T

De IceStriker T en SprayStriker T zijn getrokken strooiers op stalen trailer. Dit maakt het zoutstrooien en pekelsproeien nog toegankelijker voor verschillende typen voertuigen. Deze trailers zijn in dezelfde maten beschikbaar als de reguliere zoutstrooiers en pekelsproeiers. De strooiers zijn zoals u gewend bent van HillTip, ook is de IceStriker T uit te breiden met natzout sproeisystemen, zoals een sproeibalk en een vloeistoftank. Zo kunt u de IceStriker T ook als pekelsproeier combi gebruiken.

 

”icestrikertg;

Steunen voor IceStriker 120-200

Voor de nieuwste zoutstrooier van HillTip, de IceStriker 120-200 voor montage op de trekhaak, zijn nieuwe bevestigingssteunen beschikbaar. Speciaal voor montage op de laadklep van een pick-up en voor op de achterzijde van een tractor. Hierdoor is de kleine krachtpatser nog breder toepasbaar. De innovatieve besturing wordt tevens veiliger door de specifieke telefoonhouder. De strooier wordt bestuurd met een smartphone via Bluetooth, deze is nu veilig en legaal te bedienen met de optionele telefoonhouder.

 

”snowstrikerutv;

SnowStriker voor UTV en tractor

De SnowStriker sneeuwschuivers hebben speciale voertuigadapters voor tractoren en werktuigdragers. Zo is de SnowStriker ook geschikt voor compacte voertuigen en kleine terreinen. Naast de lijst met beschikbare voertuigadapters voor verschillende voertuigen en chassis kunt u nu ook op uw UTV, werktuigdrager en grote of compacte tractor de SnowStriker sneeuwploeg in rechte- of V-vorm plaatsen.

 

 

Al deze artikelen zijn vanaf nu beschikbaar. Heeft u interesse in een van onze wintermachines of bent u benieuwd welke sneeuwploeg, zoutstrooier of pekelsproeier het meest geschikt is voor uw voertuig? Neem dan vooral contact met ons op.

Bekijk ook onze YouTube pagina voor de productvideo’s van al onze HillTip wintermachines.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.