Top Menu

Parkeerterrein en Fietspaden trekhaak zoutstrooiers

header_blaster

 

Meyer Blaster Zoutstrooier

De Blaster zoutstrooiers zijn geschikt voor het betere werk. Standaard zijn deze motorisch aangedreven strooiers voorzien van vibrator en krachtige 1/2 pk 12 volt motor.

De controller is uitgerust met verlichting; waardoor deze ook goed zichtbaar is in het donker en de aluminium strooischijf kan traploos ingesteld worden. Voor ieder strooimiddel is een optie leverbaar. Ook kan de Blaster op een trailer geleverd worden.


Klik hier voor de losse onderdelen van de Blaster

header_atv_base_line

 

 

 

 

 

 

Meyer Baseline Zoutstrooier

De Baseline 12 volt aangedreven zoutstrooiers zijn gemaakt van polypropyleen. Zo ook de strooischijf; dit betekent weinig onderhoud, ook omdat de strooischijf direct door de motor wordt aangedreven en er geen snaren zijn of overbrenging is.

De zoutstrooier kan gebruikt worden voor het strooien van zout, zand en meststoffen. Voor de BL240 en BL400 zijn er opties om specifieke strooimiddelen beter te kunnen strooien. De strooiers zijn voorzien van een 1/8 pk 12 volt motor, behalve de BL125; deze heeft een 1/16 pk motor.

Klik hier voor de losse onderdelen van de Baseline

Eenvoudige bediening

spreader-speedcontroller

Met een enkele druk op de knop wordt alles geregeld. De zich in de cabine bevindende, verlichte bediening beschikt over knoppen voor het in-en uitschakelen, voor het geven van een “blast” met een 70A pulsstroom en het starten van de vibrator. Verder kan de snelheid van de draaischijf worden geregeld met de snelheidsregelaar.

In de stand “AutoSpinnerStop” stopt de Blaster met strooien wanneer het voertuig langer dan 5 seconden stilstaat. De instelling “AutoVibrate” laat de vibrator elke minuut 10 seconden lopen, waarmee het materiaal goed strooibaar blijft.

Grote capaciteit, grote prestaties

zoustrooier

12 volt aangedreven kunststof zoutstrooier, Meyer Blaster zoutstooier

Als een groot parkeerterrein met veel looppaden sneeuwvrij moet worden gemaakt dan is er behoefte aan een achteropzetstrooier waar wat in kan! De Zoutstrooiers kunnen maar liefst ruim tot 400 kg zand, zout of een mix daarvan bevatten en behoort daarmee tot de grootste in zijn soort. Als optie kan een zeefscherm op het voorraadvat worden aangebracht dat te grote brokken zout en zand buiten houdt tijdens het laden. Standaard straps voor de deksel op het voorraadvat zorgen voor een goede afsluiting waardoor vocht buiten blijft.
Hotshot-Allseason-performance_02