Top Menu

Video: Pekelsproeien in Gent met de HillTip SprayStriker op Goupil G4

In het item 60 seconden Gentenaar van Stad Gent laat Winterdienstmedewerker Jurgen laat zien hoe hij met de HillTip SprayStriker op een Goupil G4 de fietspaden van Gent veilig houdt.

Jurgen van de gemeente Gent rijdt in een Goupil G4 met een HillTip SprayStriker pekelsproeier.

De HillTip SprayStriker is een volledig elektrische pekelsproeier van Memo Wintermachines.
De Goupil G4 is een volledig elektrische wagen. Deze combinatie maakt de gladheidsbestrijding niet alleen heel stil, maar ook milieuvriendelijk. De combinatie van HillTip en Goupil verzorgt 100% elektrisch, CO2 neutrale gladheidsbestrijding in de stad. Op deze manier is het zoutstrooien en pekelsproeien heel duurzaam.

Veel werk in de winterdienst gebeurt ’s nachts, de stilte van de elektrische machines is daarom ideaal. Vanwege de verschillende formaten van onze wintermachines zijn zij geschikt voor fietspaden, zoals in de video te zien, maar ook autowegen. De Goupil is een klein elektrisch voertuig, maar de SprayStriker en onze overige wintermachines passen op veel verschillende soorten en maten voertuigen. Zie voor een greep uit de mogelijkheden onze impressie voltooide projecten.

Het pekelwater in de SprayStriker is zelf te maken, hier hebben wij de speciale BrineMixx pekelmixer voor beschikbaar in drie verschillende maten.

Klik hier voor al onze HillTip wintermachines.

Bent u benieuwd welke machine voor u het meest geschikt is? Vraag het ons via het contactformulier.

 

, , , , , , , , ,

Comments are closed.